Вицове » Татковци

Вицове за татковци

Бащите и техните синове и дъщери, ще ви разсмеят с тяхното семейно ежедневие и нови приключения.
В тази категория има 6991 вица, разпределени в 467 под-страници.

Оценка: 10 от възможни 10 - общо: 24029

- Тате, има ли някъде на света място, където хората се обичат независимо от цвета на кожата и религията си?
- Да моето момче. Това място се нарича P*rnhub!

Добавен преди 3 дни 11 Преглед

- Сине, къде е онуй нещо дето белеше картофи?
- Тате, приятелката ми ме напусна преди три дена...

Добавен преди 4 дни 14 Преглед

Иванчо казва на баща си:
– Тате, мисля че госпожата сериозно си пада по теб! Ако кажа на мама, няма да ѝ стане приятно...
– Какви ги говориш, как така си пада?
– Ами, тази седмица за трети път те вика в училище!

Добавен преди 6 дни 10 Преглед

Мъж имал дългогодишна връзка с блондинка и накрая решил да ѝ предложи да се оженят. Всичко било перфектно, романтична вечеря в скъп ресторант, мъжът паднал на колене и предложил. Блондинката отговорила:
- Oх, съжалявам... Наистина искам да се омъжа за теб, но в моето семейство е традиция да се женим за роднини - мама се е омъжила за татко, леля се е омъжила за чичо, дядо за баба...

Добавен преди 1 седмица 14 Преглед

Дъщерята на Елтън Джон, успокоява младежите преди запознанството с баща ѝ, с думите:
- "Не се притеснявай, ще му харесаш!"

Добавен преди 1 седмица 6 Преглед

В къщи имахме един нормален човек - баба. Готвеше, говореше с нас, помагаше ни. Мама и тате и подариха таблет. Край, загубихме и нея!

Добавен преди 2 седмици 29 Преглед

Детенце казва на майка си:
- Мамо, искам братче!
- Баща ти е в чужбина още няколко месеца, като се прибере ще говоря с него!
- А защо не го изненадаш?

Добавен преди 2 седмици 16 Преглед

Баща се кара на сина си студент:
- Непрекъснато ходиш насам-натам с момичета, а за учението не мислиш!
- Ама, тате...
- Ш-ш-ш-т, да мълчиш! Кой е бащата тук? Ти или аз?
- И двамата, тате, и двамата.

Добавен преди 2 седмици 21 Преглед

- Скъпа, ама ти наистина страшно приличаш на баща си... очите, скулите, дори ц*ците!
- Баща ми няма ц*ци бе, идиот!
- Е, нали и аз това казвам.

Добавен преди 2 седмици 26 Преглед

Малкият се учи да свири на цигулка. Баща му излиза ядосан от мазето и крещи:
- Не можеш ли да ми кажеш, че свириш на цигулка!? От половин час мажа пантите на вратата на мазето да не скърцат!

Добавен преди 2 седмици 29 Преглед

- Тате ударих колата!
- Пак ли?
- Аз без да искам!
- Аман бе, сине, и ти се роди без да искам, ама добре те гледам!

Добавен преди 2 седмици 24 Преглед

“Красавицата и звяра” - да я прочететем, или да си пуснем филма отзад напред.
- Тогава ще видим как девойката се жени за прекрасен принц, дарява му любовта си, но за съвсем кратко време го превръща в чудовище, след което го зарязва в самота и разруха, грозен и преследван, а тя се връща при баща си, където живее щастливо и безгрижно заедно със сестрите си. И така приказката се превръща в житейска реалност.

Добавен преди 2 седмици 21 Преглед

Бащата мели месо за домашни суджуци. Прибира се 16 годишната щерка с някакъв младеж и заявява:
- Тате, това е Иван. От днес той ще живее у нас!
Бащата без да прекъсва заниманията си:
- Чудесно! И без това от Пешо почти нищо не остана...

Добавен преди 3 седмици 26 Преглед

- Ало! Прокуратурата ли е?
- Да! Слушам Ви!
- Баща ми си купи "Бентли" с крадени пари.
- Ира?!
- Тате?!

Добавен преди 3 седмици 19 Преглед

Наръчник на пияницата (или как да се справим при определени симптоми)
1. Симптом: Студени и влажни крака.
Причина: Държите чашата под неправилен ъгъл и питието ви изтича.
Решение: Внимателно придвижете чашата по такъв начин, че отвора да сочи нагоре.
2. Симптом: На стената срещу вас има прекалено много светлини.
Причина: Лежите на пода.
Решение: Позиционирайте тялото си така, че да образува ъгъл от 90 градуса спрямо пода.
3. Симптом: Подът изглежда разфокусиран.
Причина: Гледате през празна чаша.
Решение: Напълнете чашата с напитка по ваш избор.
4. Симптом: Подът се движи.
Причина: Изнасят ви.
Решение: Поне попитайте накъде ви влачат.
5. Симптом: Чувате ехо всеки път, когато някой проговори.
Причина: Лежите с ухо в празна чаша.
Решение: Дръжте се достойно, изправете се.
6. Симптом: Стаята се тресе, всички са облечени в бяло, а музиката непрекъснато се повтаря.
Причина: В линейка сте.
Решение: Не се движете. Оставете професионалистите да си свършат работата.
7. Симптом: Баща ви и всичките ви братя излеждат много необичайно.
Причина: В грешна къща сте.
Решение: Попитайте дали могат да ви упътят към вашата къща.
8. Симптом: Огромна светлина ви заслепява.
Причина: Спите на тротоара.
Решение: Приберете се. Кафето също помага.

Добавен преди 3 седмици 5 Преглед
Вижте още...